icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Pro Diabetiker säger läkaren ..till allt annat jag redan har ..nu fins det inten återvändo jag orkar inat ha en sjukdom till uppe på .. 

Nu får det bara vara jag som kommer först och att hitta möster ..rutiner som jag kan följa.. och nu är jag medlem så jag kommer åt alla fineser här inne.

Skall försöka skriva i bloggen om hur långt jag går eller rättare skagt att jag kommer ut och går!
4 februari 2014 08:42

Dag 1 kl 8.45

Har vägt mig och hoppsan vågen stog på 67,5 ..den har ståt på 68 och över länge nu..men jag valde att dricka i går kväll..inte något nyttigt men endå.. Mål för dagen? Promenad och en tur till affärn och åka till min vänn för att ligga på Be Mer terapin i 8 minuter. Hörs i kväll!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.