icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

CurlyAnns blogg

LCHF 71 kg 58 kg 1054
Hejsan!

Jag försöker tappar vikt länge sen eftersom jag hade varit med 78 kg förra två år sen. Jag gör mycket promenad och cyklade jag ett och halv år sen i sommras. Hade varit med ägg och grönsaker diet. Jag hade tappat vikt nästan 10 kg. Hade upprätthållat vikt 67-68 kg förra året men nu kommer vikten upp igen till 74 kg förra 2 veckor sen. Det känns lite jobbet i kroppen med 74kg vikt. Jag börjar tappar kraften, känner dåligt och nästan orkar inte göra någonting som gör vardagar hemma, på jobbet och i samhället liksom. Men sen jag funderar kanske jag måste promenera mer igen och sänka maten och gör diet igen. Jag borjade förra vecka äta mindre igen med 4-5 ägg/dag och mycket grönsaker på lunch och mindre mat på kvällen. Jag tittar på alla mat sidor vilken mat diet jag ska äta och bestämmer jag göra Keto diet eller LCHF. Det kanske det går bra blanda båda. Så idag jag laddat matdagboken och jag har hittat mycket mat rätter att kan välja med KETO och LCHF diet. Hoppas att det kan hjälpa mig tappar vikt igen. Jag hoppas och mitt måll att tappar vikt caa 58-60kg.

Ha en bra dag allihopa!

Med vänlig hälsning,

Curly
5 oktober 2020 11:18
4

KETO_Kickstart Klar!

Jag vill tackar er så mycket och matdagboken personal som motiverade mig så mycket att göra min första KETO-LCHF dieten med hjälp av Kickstarten. Jag hade tappat ner vikt 3,4 kg iaf det är bra kickstart även jag hade inte träna och prommenera så mycket som skrivit på min Kickstart träna schema. Jag vill/ska försätta och göra mina KETO-LCHF till jag klara mitt mål vikt. Mitt problem är att jag kan inte träna och promenera mycket den tiden på grund av jag håller på pluggar på min kommande legitimation kunskapprov första veckan av november. Man känner stressigt på det men jag klara kontrollera mina maträtten iaf. Tycker jag det är som viktigt för mig nu innan skriva min legitimation kunskap prov. Jag ska försöka träna och promenera som mojligt efter min kunskap prov. 

Tusen Tack!yesheartheartheart

Ha en trevlig måndag på er!

Med vänlig hälsning,

Curly

Gillar

Kommentarer

 • 5 okt 2020 21:01
  ulla165

  Lycka till med kunskapsprovet!!!

 • 5 okt 2020 21:52

  Fantastiskt bra jobbat och grattis till genomförd kickstart samt viktnedgång! Extra kul var det att du kommenterade på våra recept samt gav dem betyg, roligt också att du postade bilder på dina maträtter. Uppskattas här hos oss :-)

  Lycka till med provet och veckan i övrigt! smiley

 • 6 okt 2020 07:06
  Bella50

  Grattis och lycka till👍

 • 6 okt 2020 13:41

  Härligt 😊😊lycka till med fortsättningen 

Logga in för att skriva en kommentar.