icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Coolinks blogg

77,9 kg 58 kg 15777
7 januari 2019 21:56
2

LCHF och träning

Är nyss hemkommen från en av årets första träningspass. Hur kändes det på LCHF kost då? Jo energi hade jag men jag kände mig rätt full i magen. Skulle kanske inte ätit så tätt inpå (1,5h innan träning?!). Jag är nog bara inte van vid hur jag ska äta och framförallt när jag ska äta lchf kost i samband med träning. Så jag genomförde mitt pass men fick stanna upp ett par gånger för en mättande rap eler två :) Tur jag var ensam på gymmet idag! :D

Förr när jag tränade på "vanlig" kost så åt jag 3 mål om dagen och innan träning ca 1-1,5 h ngt för att orka samt att jag gärna tog pre-workout för en extra boost. Idag körde jag utan pre-workout. Vet inte ens om det kan/bör ingå i lchf kost. Har inte googlat det än. Men jag har knappt tränat på 6 månader nu så jag är inte där än. Just nu är mitt mål med träningen att genomföra den så det blir en rutin. Sen ska jag skapa ordentliga träningsmål.

Men tipsa mig gärna hur ni gör med kosten i samband med träning. Ska tilläggas att jag tränar oregelbundna tider. Ibland sent och ibland på fm beroende på jobbet.

Kommentarer

  • 8 jan 2019 20:50

    Nu äter jag inte LCHF, så svårt att tipsa. Men jag äter mellanmål de dagar jag ska träna på eftermiddagen/kvällen. Idag blev det keso och lite här.

    Annars tänker jag int3 så mycket på vadt jag ska äta innan utan snarare att inte träna för tätt inpå... som du skrev ovan.

  • 9 jan 2019 19:50

    Tack för tipset :) Ska testa mig fram på mindre mellanmål :)

Logga in för att skriva en kommentar.