icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Cim80s blogg

77 kg 65 kg 7900
Hej Cim 38 år , Nystartad på Kickstart keto Diet . Detta med dieter är jag helt grön inom
13 augusti 2019 13:16

Dag 9

God morgon , inne på dag 9 . 

 

Denna började inte som planerat , frukosten ( ägg med dillsmör) uteblev . Jag har alarm på när jag ska äta el förbereda för måltid men idag orkade inte kroppen helt enkelt . Jag sov bort min frukost så det fick bli lunch istället indecision Dock så grunnar jag på om man kan frukosten som kvällsmat ? Jag ska egentligen fasta 18-09 . Jaja får ser hur det blir med det senare har ju middag sen så då kanke jag klarar mig . 

Idag står vågen p 75,1 med kläder ... Jag hoppas den visar rätt då har jag gått ner yttligare laugh

Nu hitter jag inte skriva mer , ska iväg o tattuera ögonbryn ( puderbryn) 

Tjohej 

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.