icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Cim80s blogg

77 kg 65 kg 7893
Hej Cim 38 år , Nystartad på Kickstart keto Diet . Detta med dieter är jag helt grön inom
12 augusti 2019 19:36
1

Dag 8

Dag 8 har daragit förbi , dock kom livet emellan så min middag blev något senare sad , blir inte alltid som man tänkt . 

Då jag inte hade fått veckans matschema så inhandlade jag till tosk med smör och broccoli , fick bli middag o lunch för i morgon . Frukost blev fettkaffe o kokt ägg . 

Nu hade mitt nya schema kommit till min glädje laugh . Dagens skulle vara Räkor i het curry crying .... det missar jag . Så typiskt va ? Jag som älskar skaldjur ( Räkor , krabba o Kräfta) . Inte musslor . 

Kanske jag kan ha turen att byta ut mot någon annan dag eller stör det kostplanen vad man ska äta ? Dock tycker jag det ser ut som detta inte är upplagt så personligt ändå . Då jag tidigare fick samma matschema av en annan som med äter keto diet så om man byter dagars mat mot varann kan väl inte skada vidare mycket ?! 

I morgon ska det bli grillad kyckling o kålrotspommes . Jag ska inget säga då jag innan varit orolig för en del mat men det visat sig vara super gott så utlåtande om det blir i morgon efter maten . 

Nu har jag fått tränings schema med , jag ska försöka efter den mån jag kan . Har inga tyngder men kanske kan hitta någon flaska o fylla med vatten . Man måste va smart . 

Väntar på att få info om spinning .... Det ska bli skoj . 

Kommentarer

  • 12 aug 2019 19:50
    ulla165

    Du kan nog tryggt byta ut maträtter några enstaka gånger. Det är ju räknat så att ingen av rätterna innehåller "otillåtna" ingredienser. Kyckling och kålrotspommes ~ det lät ju gott värre.

Logga in för att skriva en kommentar.