icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Nu ska den nya orken och vikten in finna sig. Kommer att få jobba hårt
med socker hjärnan. Men med en kickstart ska det ju gå. Toca våran hund kommet att gå mycket motion med matte 😃
22 September 2015 06:28
3

snart 4 veckor

På söndag har det gått 4 veckor sedan jag startade. Det har gått både upp och ner.  Humöret har gått ner när inte vågen och måttbandet har vissat vad jag har viljat. Men att jag skulle klara mig igen dettta är bra.Utan att äta mina smörgåsar och min smågodispåsa. Men man har många gånger tänkt snart har 4 veckor gått då ska jag få proppa  i mig godis. hoppas att man kan stå över det  nu när det har gått så bra. Det har nog gynnat man och barn oxå.Dom har ju fått liknande mat som mig.

Man kommer nog ner till sin målvikt till jul det är ju bara 5kg kvar, Har ju redan fixat 6 kg.Gud va jag är stolt över mig själv:D

Gillar

Kommentarer

 • 22 Sep 2015 08:00
  Bella50

  Med all rätt...och du....skippa belöning i form av socker.

  Finns bättre saker. pepp 🌹👍

 • 22 Sep 2015 11:23
  gasten

  Du kommer säkert att nå ditt mål till jul. Pepp på dig och lycka till!

 • 22 Sep 2015 19:30
  properra
  Tänk vilken fin julklapp du kommer att ge dig själv!

Logga in för att skriva en kommentar.