icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag älskar mat, smörgåsar och fika...Jag kan inte alls se det tråkiga i att laga mat till bara mig själv eller att sitta ensam och äta...Mat är alltid gott..Det är visserligen sällan jag äter ensam eller lagar bara till mig själv, om jag gjorde det oftare kanske jag tyckte annorlunda.
4 april 2014 09:59
2

Lika bra att smida....

Jag har i min presentation skrivit att jag är allergisk mot dieter. Fast varje dietförespråkare vill gärna tala om att det inte är en diet utan en livsstil...Och så är det nog när man hittat sin grej, där kroppen mår bra och huvudet mår bra. . Jo, men nu när jag i alla fall läst om ISO-metoden (ser ni...nu kallar jag det för metod istället för diet....) så ser jag ju att det är där någonstans jag är....I tänket...sen har jag en förmåga att ta in för mycket kolhydrater...men det är en process jag jobbar på... Har anmält mig till viktutmaningen också. Lika bra att smida medan järnet är varmt... Jag hittade på ett bröd i förrgår. Vill gärna att barnen äter nyttigare bröd än vitt rostbröd. Då måste jag baka det själv om de ska acceptera. För varje gång jag bakar slänger jag i lite mer av det grova och mindre av vanligt vete. Denna gången blev det dinkel, grovt rågmjöl, kruska, linfrö, morötter och keso. Och själv föredrar jag mitt eget bröd...Men det är svårt att lägga in det i matdagboken. Och igår blev första stavprommenaden efter förkylningen, det kändes men var skönt ändå att möta solen och luften och hitta tussilago... I kväll blir det jobb och inget fredagsmys...fast jag lovat att baka lördagsfika till jobbet.

Gillar

Kommentarer

  • 4 apr 2014 10:53
    oups
    Ser både gott och nyttigt ut.
  • 4 apr 2014 11:04
    Mums =)

Logga in för att skriva en kommentar.