icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

AnnaTBs blogg

LCHF 60 kg 4080
Jag heter Anna. Jag älskar socker och kolhydrater samtidigt som det inte är bra för mig. Jag har en gång lyckats med LCHF, men inte fullt ut då jag inte klarade att hålla i när det krisade. Men jag vet att jag kan klara det igen. Bilden på mig är från tiden när jag lyckades. När jag är där denna gång kommer en ny bild.
26 oktober 2018 13:37
2

Hur går det?

Hallå! Nu har det gått fem dagar och jag känner mig faktiskt lättare, både i kropp och knopp. Det är lättare att gå i trappor märkte jag idag och jag känner inte av höfterna på samma sätt som förut... Maten har so far varit god, ja utom frukostarna då men det kanske ordnar upp sig😋 Jag ser med hopp fram emot en lättare framtid.

/Anna

Gillar

Kommentarer

  • 26 okt 2018 15:55

    Heja heja, tycker också att de går bra, känner mig framför allt mindre uppblåst och lite smidigare. Lycka till 💪

  • 26 okt 2018 23:25
    Bella50

    Pepp till er båda två. Var förberedda på dikeskörning, det är ett tips  👏👏

Logga in för att skriva en kommentar.