icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Anirac här (Carina) och jag ska fylla 50 år i maj. Det vill jag fira med att vara "mitt bästa jag" den här dagen. Jag har gått ner en del  för 1 1/2 år sedan (13 kg) och försöker nu ta tag i resten av min övervikt. Vill kombinera min viktresa med att få igång motionen så att jag kan känna mig stark och stolt över mig själv. Kanske det kan bli tjejmilen i Stockholm. Vem vet... Hoppas på mycket pepp från andra här på matdagboken och att få följa er. Lovar att ge pepp tillbaks!
22 februari 2015 16:52
5

Rackarns våg!

Det är konstigt att man är så beroende av vågen. Slänger snart ut den! Ingen viktnedgång den här veckan iheller. Fastän jag har lyckats med min motion, simmat 3 gånger och varit ute och gått samt styrketränat hemma 3 ggr.

Kan det vara så att jag fusk...

Läs mer Kommentera
15 februari 2015 22:03

Södag igen och vad har hänt i veckan

Det har varit en tuff vecka med mycket körningar i jobbet och har hållt en arbetsmiljöutbildning för "stora pojkar".  Men det härdar... eller?

Mitt första möte med min PT förra söndagen var lyckad. Jag gick inte igenom besiktningen utan hade en h...

Läs mer Kommentera
6 februari 2015 22:01
2

Egen PT (Personlig Tränare)

Min underbara sambo har ordnat ett möte på söndag för mig med en personlig tränare! Jag är både förväntansfull och nervös. Har varit förkyld i veckan och inte orkat träna. Tänk om han tycker jag är ett hopplöst fall? Hoppas på många bra o...

Läs mer Kommentera
5 februari 2015 20:00

Så trött...

Kört bil i totalt 4,5 h (t o r) till kund och hållt arbetsmiljöutbildning i 8 h, vilket blir att jag varit hemifrån i 13,5 h. I morgon är det upp igen kl. 4.30 för nästa dags utbildning. Inte konstigt man är trött och bara vill bara kasta över d...

Läs mer Kommentera