icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
10 februari 2012 14:17
1

OOOOOOOOOOOOOOOOOJ vilket uppehåll!

Hehe, jag blickar tillbaka till tidigare inlägg från början av april förra året. Jag började gå ner i vikt, kalasbra gick det. Tills det extrema illamåendet och kräkningarna kom, samt den fruktansvärda och lika extrema tröttheten slog in. Bacon var värst. Bara lukten av bacon blev de snabbaste besöken mot badrummet i mitt liv. Jag skrotade LCHF för allt mådde jag illa av. Jag förstod inte varför. Med heltidsjobb och heltidsstudier trodde jag mig gå in i väggen när dessutom en förkylning drog igång. GRUNDLURAD. Jovisst förkyld var jag men gick in i väggen gjorde jag inte. Jag var ju gravid. Så matdagboken fick sig ett uppehåll och kilorna lades på. Med sin rätt givetvis. Men lite komiskt nu när man med ser på det. Nu har jag fler kilon att gå ner med betydligt mindre tid att kunna träna. Men så kan det vara, men ack vad det ska gå. Däremot känner jag ingen stress inför det eftersom kroppen måste gå tillbaka till sig själv igen denna nio månaders graviditet.

Kommentarer

  • 10 feb 2012 14:45
    Så kan det gå när man tänker på annat än just det

Logga in för att skriva en kommentar.