icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
9 april 2011 00:10

Förtjust i kvarg

Jag steker kyckling. En rågad tallrik ligger bredvid spisen och jag är mätt men sugen på en kycklingbit. Ska man inte vara sugen på ostbågar eller chips? Det är ju ändå fredag och fredagsmys? Eller? Jag ler över hur bra jag mår med min kost. Jag är gladare, håller ett jämnare humör, känner mig nöjdare med mig själv och omvärlden och jag har fått mer energi och ork till att göra saker. Jag har också blivit helt förtjust i kvarg. Min frukostglädje består av kvarg med lite hallon. MUMS! Som en tidigare yoghurtälskare är kvarg ett fantastiskt alternativ för mig. Jag är mycket nöjd. LIDL har en grym 10%ig yoghurt som jag tänkt testa som frukostyoghurt tillsammans med kvargen [KURSIV](som också är från lidl) [/KURSIV] Men nu är klockan mycket, kycklingen är snart klar, jag vill pussas med min sambo, som jag förövrigt är grymt stolt över. Han har bestämt sig för att gå ner i vikt och han är så envis och kör stenhårt. Han kan komma hur långt som helst med dethär. Snart kör han väl om mig. Han läser mkt om LCHF och han räknar och funderar, letar recept och engagerar sig. I like ...

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.