icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
4 maj 2021 09:21
2

Jahapp

Hej igen alla MD:are! Maj 2021, igen. Fort går det, livet. Har klarat mej hittills från Corona. Fick min första spruta i april och nu ska det väl snart bli ordning på torpet igen. Ställde mej på vågen idag och näe, 3 kg upp! Man tröstäter väl lite just nu och tröstdricker Amarone. Fast nu får det nog vara stopp. Tur att jag har Matdagboken!! Bara att hoppa in och starta om. Toppen, som en gammal kompis som hjälper och stöttar när jag behöver det. Annars är mitt liv bra, jag jobbar lite bara för att det är så jädrans kul. Jag är ju kock så det finns jobb. Just nu som privatkock och det är ju superkul. Våren är ju i antågande och då kan man räfsa o ha sej i sin lilla täppa. Odla och sitta på verandan och njuta bara. Nu hoppas jag att ni alla därute känner som jag, att nu vänder det och det kommer att bli bra! Kram på er alla och tack för att ni finns där! Nu köööööööör vi!!!!!

Gillar

Kommentarer

 • 4 maj 2021 11:06
  Bella50

  Jahapp till dig med...det där med att "räfsa och ha sig" ...är ju att förena nytta med nöje & gratis motion...och ett glas rött ibland sätter en liten guldkant på en god middag....MEN... -" det går lika bra med selleri"... som Werner & Werner sa' i sketchen. ...och jag älskar bubbelvatten med färsk citron i .

  Lycka till yes

  Senast uppdaterad 4 maj 2021 11:08

 • 5 maj 2021 11:38
  gittan52

  Jag ser att vi är ”gamla” här på MD, både du och jag.

  För egen del har jag insett att jag inte ska lämna MD någon längre tid om jag vill behålla min nuvarande vikt, men jag ”tränar” på att släppa registreringen och daglig vägning och det är en väldig balansgång.

  Lycka till med dina nya tag, men hoppas också att du blir kvar efter det för att slippa ta nya tag senare igen.  wink

Logga in för att skriva en kommentar.