icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
5 maj 2014 04:57
3

Godissuget

Vad gör ni när godisjäveln drar igång? Klarade mig ju hela förra veckan mån-tors jättebra utan socker och det gick galant, över förväntan faktiskt. Men så kom fredag och vi skulle gratta sambons mormor som fyllde 90 år och jag tog en liten bit tårta ... på lördagen var det kalas för sambons yngsta bror och då blev det kladdkaka .... Hur gör ni? Det känns ju rätt så oförskämt att inte ta något när folk bjuder på kalas. Men nu är sockerjäveln igång igen ...

Kommentarer

  • 5 maj 2014 07:50
    Är det verkligen oförskämt att vänligt tacka nej? Krasst sett är det ju som att en alkoholist behöver dricka för det är oförskämt att säga nej. Nu spetsar jag till det lite, men beroende som beroende. Slåss vi mot något så är det ju orimligt att vi ska försvåra våran strid för vi har andra människor i närheten?!? Tack men nej tack och ett leende räcker långt! :)
  • 5 maj 2014 06:36
    Kaffe med grädde är mitt recept eller en cola light.
  • 5 maj 2014 07:55
    Det ironiska i min kommentar är att jag slagits med samma fråga men när jag svarade dig och lär orden komma av sig självt så blev orden självklara. :) Jag ska vända min sockerfight till en stolthet, precis som allt annat som man jobbar med. Oavsett om det är ett accepterat beroende (försökte sätta accsang där... ) som alkohol är, eller om man fightas för viktminskning eller att springa en mara.

Logga in för att skriva en kommentar.