icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
11 april 2014 14:13
2

Dag 1 +2

Det här kommer att bli så svårt. Så otroligt svårt, men inte för att jag har ett enormt sockersug eller annan matnoja eller för att jag hatar att röra på mig. Nej jag är högmotiverad och vill verkligen gå ner 14 kg. Jag älskar att träna. Jag tycker om att äta hälsosam mat. vad är då problemet? Min dotter har fått en remiss till ätstörningsenheten. Jag måste smyga med att jag väger maten.... Jag måste smyga med att jag väger mig en gång i veckan.... Jag måste smyga med att jag tränar .... Min dotter har totalt träningsförbud!!!!!!!! Min dotter har ångest varje gång hon äter !!!!!! Min dotter ser inte hur smal hon är !!!!!!!!!! Mitt hjärta blöder....... Jag gör allt för henne ......... Men var kommer jag in? Hur ska jag kunna hjälpa mig själv????

Kommentarer

  • 11 apr 2014 15:05
    Åh vilken tuff sits du sitter i! Lider med dig och hoppas att allt löser sig till det bästa både för din dotter och dig själv!
  • 11 apr 2014 15:13
    Jag lider med dig. Hoppas verkligen att din dotter repar sig! Nu vet jag inte var du bor, men det kanske kan vara värt att kolla upp om det finns någon stödgrupp där andra som har anhöriga med ätstörningar kan ventilera och stötta varandra. Jag fick oerhört mycket hjälp från en sådan grupp när en närstående drabbades av cancer. Det och att läsa på så mycket jag kunde om sjukdomen gjorde det lättare att hantera situationen. Nu är det ju helt skilda sjukdomar, men kanske kan samma saker underlätta för dig med. Ett tips med maten är att lära dig några rätter utantill både till ingredienser och mängd, så slipper du ta fram vågen. Pepp och kämparglöd!

Logga in för att skriva en kommentar.