icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

majsan2s blogg

64,7 kg 59 kg 7485
9 december 2019 11:46
1

Vad händer!

Hej igen! 

jag kan nästan inte fatta! Vågen visade minus idag med. 0,5 kg vilket är jättekul. Ett halvt kilo är lagom för mig. Men jag går nästan och väntar på nästa krasch, nästa uppgång. För under hösten så har jag haft ca var fjärde femte vecka en uppgång. Så den borde komma plus att jag tycker jag har slarvat mycket mer nu det sista. Eftersom jag har ätit både risgrynsgröt och lussekatter.
Men så kul, jag är så glad. kroppen känns så mycket mer jag. Känns aå mycket bättre, jag vågar visa min kropp på ett helt annat sätt. (Alltså jag springer inte ut naken utan jag kan gå från sovrummet och toan utan att jag skäms för min kropp och kan visa mig i underkläder hemma).
Har de sista veckorna fått 2 par byxor till som jag kan anväda mig av plus att jag har några jeans som jag kan börja använda mig av (måste bar sy upp dem). 

Men detta betyder inte att jag får slarva och tro att jag inte kan gå upp mer.. nej nej nej..
Jag vet att julen kan ställa till det med mat och allt så jag får tänka snaälla tankar om mig och maten och göra så gott jag kan och även jobba vidare med min hälsa efter juldagarna oxå. så klart!

Gillar

Kommentarer

  • 10 dec 2019 16:13

    Lillen

    Jo så är det, jag är 37 år och har mensen. Men ser i min tabell att det har gått upp och ner i vikt, lite oftare än nu. 
    Men det gör inte att min statistik inte stämmer :-)

Logga in för att skriva en kommentar.