icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu

lica92s blogg

73,4 kg 58 kg 5714
Hej.

Angelica heter jag, 25 år gammal. Bor tillsammans med min sambo & våra två katter Akhila & Texsas & våran hund Tyson.

Här kommer ni få följa min vardag & samt min viktresa. :) Maten jag äter är vanlig husmanskost & promenader med Tyson.
Skriv gärna en pepp om ni är inne & läser 💃😎

Enjoy.
21 april 2017 09:42

20170421

Dåligt med uppdatering, ja verkligen wink vi har nämligen köpt hund! Lite spontant så? Kan kännas så, jag och sambon har vart ihop i 1 år & 7 månader ca & vi har alltid velat ha hund men inte känt att tiden fanns & jag hade ingen möjlighet att ta mig hem på rasten då jag inte hade bil. Sen bor vi på andra vånningen så det blir ju en del spring i tappan som varkan jag eller han är förtjust i.

Men så har vi haft funderingar att kanske denna sommaren då bor i i radhus lgh så det blir ju lättre & jag har även skaffat bli, så kan ta mig hem :) dock hitta vi denna vovven innan sommaren & det klart, vi jobbar båda två & mitt upp i en flytt så det är mycket nu, jag skojar inte! Men å andra sidan kanske de kan vara skönt ifall vovven är någorlunnda rumsren till sommaren då kan man ljuta lite av ledigheten & åka iväg & så. Istället för att vara hemma. Det blir nog bra så fort allt har hamnat på plats. 

& mitt i allt detta har jag klarat att äta lchf laugh jag åt lite dåligt på påsk & gick upp 2 kg, vätska alltså har ni också såna problem att ni går upp jättefort? men gick ner allt redan på tisdag tror jag & idag väger jag 68,6 laugh alltså 4,8 kg & 0,2 kg kvar till målvikt. Det ända jag hade velat är att kunna börja träna fast med en 2 månaders bebis som kissar inne så får jag nog avstå tills gubben är hemma.  Kan var ärlig och säga att jag saknar bröd. Tänkte försöka mig på & baka något lchf bröd som jag kan ta på helgen eller så, så länge jag går ner i vikt. 

Något jag stör mig på, ursäkta alltså är folk runt om. Speciellt en i min omgivning, hon har alltid påpekat liksom min vikt & att jag är 25 år & behöver gå ner i vikt & blablabla.. Ni vet säkert hur det är. OCH! så fort jag börjar liksom en ny diet eller något för att gå ner ner i vikt då klagar hon på att jag inte kan fika eller äta pizza på helgen eller något annat alltså whats up? Det finns säkert folk som kan gå ner i vikt och äta skäpt hela helgen men det är inte jag! & jag mår bättre nu med lchf inte alls uppsvälld. Funderar på att gå till Vc & få en slags bekräftelse. Jag känner mig elak när man blir bortbjuden & folk bara kan du inte äta bröd eller de eller de, kanske vore lättre säga att jag inte tål gluten & så får dem köpa glutenfritt men de klart, de är ju massa socker & skit i det.  Hjälp! Vad tycker ni? 

Just!! Vad tycker ni om vita väggar & vita möbler? Vi ska måla om lgh & funderar om det inte bara är lättare köra vitt överallt? 

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.