icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
5 mars 2010 10:26
6

Härligt väder!


Vilket härligt väder det är ute idag! Åtminstone här i Finland, hehe =P

Kommer att ta mig en härlig kort promenad, vågar inte gå så långt eftersom min förkylning hänger segt kvar =/

Vad gäller maten har allt gått väldigt bra, är stolt över mig själv, sedan jag blev medlem har jag inte en enda gång kännt at jag inte sku orka med någon diet! Matdagboken är helt super! Har absolut inget negativt att säga =)

Peppkramar till alla som läser detta =)

Kommentarer

 • 5 mar 2010 10:40
  Vilken härlig energi du verkar ha! Peppkramar!
 • 5 mar 2010 10:44
  Jepp och min energi kan ingen ta ifrån mig just nu! Är otroligt peppad! =D Ska ta en lugn promenad om en stund, senare blir det stallsysslor + en timmes ridning! =) Kanske en tur på åkern med min sköthäst =)
 • 5 mar 2010 13:22
  Fan, tog bort kommentaren i misstag =P Jag gick 50min i snö upp till knäna halva vägen =D men det var skönt =)
 • 5 mar 2010 15:06
  Tackar :) mitt största problem är att jag är en extremist. så det är lite som pina för mig just nu. tänker positivt dock. sen om jag inte ser ngn skillnad på vågen mellan dag ett och dag tre så blir jag tokig :o) vi får se hur det går. Har märkt att det hjälper mig att hålla motivation så länge jag tvingar mig att vara inne på den här sidan. moikka moikka :)
 • 6 mar 2010 14:59
  låter som en bra idé. tar dock godisdagen imorgon istället :) känner mig så glad just nu. Hade jag rätt i att du är finsk eller har finsk påbrå ?
 • 7 mar 2010 06:56
  Ok =) hela. eller iaf mer än halva min släkt kommer från Kemi och är själv uppvuxen vid Gränsstäderna Haparanda/Tornio så man är väl lite av en halvfinne här med :) (genetiskt 67,5%) =)

Logga in för att skriva en kommentar.