icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
2 december 2010 05:35
2

Väcker tuppen idag.....;)


Är uppe tidigt idag, jag o min bästa väninna har bestämt att ta en milsprommis såhär tidigt på morgonen idag, -17 på termometern, så på med täckbyxor mössa o vantar.  har just druckit en morgon shot med protein pulver. så snart bär vi iväg. Sen efter prommisen blir det en välförtjänt frukost hos mig med gröt o kaffe.

Ha en riktigt skön dag alla

Kommentarer

  • 2 dec 2010 06:48
    Vildros
    Wow, du är en sann morgonhjälte!!! Ger mig energi till att skotta fram bilen minsann, kan du upp och gå så tidigt och i sån kyla (vi har minus fem här i Blekinge), då ska jag inte klaga! :O Pepp pepp!
  • 2 dec 2010 08:20
    Gud så härligt! Det hade jag aldrig klarat, varken klockslaget eller kylan och rakt inte dem båda ihop :) Hoppas du får en bra dag efter en sådan kanonstart!

Logga in för att skriva en kommentar.