icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
21 september 2010 14:00
1

Jaha då va det dax igen.....


Käkade frukost i morse, sen bar det av .....promenad i 2 timmar, och gissa??  1 timme i mulet gråväder och 1 timme i regnet. Nu börjar jag bli lite less,... :(, tror förbaske mig att det ska regna jämnt när jag ska promenera. Det verkar liksom att det bara ska ner detta regn. Nu blir det en kopp Te o en smörgås på Fazers frökusar.

Kommentarer

  • 21 sep 2010 18:15
    hej ja det är tröttsamt att det alltid håller på o regnar men hos mig skiner solen idag så jag hoppas du också snart får sol hos dig. jag har varit ute flera ggr idag härligt. men de andra dagarna hade ajg med mig sydväst o regnkappa det gick det med men inte lika härligthälsn yrla

Logga in för att skriva en kommentar.