icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
4 maj 2012 20:33

Tränat idag

När man är inställd på träning tycker jag att dagens övriga aktiviteter går på räls. Vet jag när det är dags att gå hemifrån så får jag ordning på måltiderna innan. Frukost vid 7.30, mellanmål vid 9 och lunch 11. Går 11.30, framme 11.50. Körde ett intensivt intervallpass på motionscykeln i 10 minuter. 30sek vila med RPM på 70 och sedan intensivt i 30sek på 120-130RPM. Slut i benen! Sedan blev det benträning, både lårens in-och utsida, fram och baksidor. Plankade i 1minut*3 med lite andra bålövningar. Samt djupa knäböj med kettlebells. Knäböjen är svårast, för med vänster fot fram och höger ben böjt för jag skitdålig balans vilket resulterar i en halveffektiv böj. Så... 10min uppvärmning, 40 minuter träning. Var klar 12.50, börjar jobba kl 14. Haha, visste inte vad jag skulle ta mig till, duschade i säkert 10 minuter! (Är annars klar på 3 minuter).

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.