icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
23 oktober 2015 10:16

Överraskande

Igår var jag ut med ett litet gäng från jobbet, samt två mammalediga så vi fick gosa med en 4-månaders och en 2-månaders. Ett par skulle börja jobba kl 14 så vi möttes 11 för lunch.

Favoritlunchstället för mig är Nodo som alltid har dagens LCHF, igår var det köttgryta med smörstekt vitkål, supergott! Tog pizzasallad, oliver och vitlöksdressing vid sidan av. Jag gissade att det förmodligen var lite socker i allt det, men men.
Eftersom vi hade kvar tid innan jobbpassen gick vi vidare till ett favoritfik med gott om utrymme för barnvagnar och superskön atmosfär, Ekbergs konditiori.

På nåt sätt höll jag mig ifrån bakverken, även om de enorma mandelflarnen typ vrålade efter mig. Tog en vaniljlatte och tänkte att nu kliver jag ur ketosen med dunder och brak, men icke. Kaffet var sött men inte av sirapstypen.

Blodketonerna var på 1,1 imorse, fortfarande i ketos. Wow. Å andra sidan blev det ändå under 50g kolhydrater igår.

Vikten traskar neråt. Midjan blir mindre, älskar att se hur midjan går ihop sig! heart


Jag vet inte om minskningarna beror på att mensen snart bör vara klar eller om det är för att jag äter mer, de senaste veckorna har jag snittat på ca 1800 kcal, vanligtvis landar jag på 1200-1600 och ibland under de anorektiska perioderna kan jag ligga på 300-800kcal. Och med min magoperation med försämrat upptag, trots att jag inte har några symtom på vitamin-mineral-näringsbrist, kanske kroppen behöver lite extra kalorier ändå eftersom en del av det ändå inte tas upp av den förkortade tarmen.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.