icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
14 maj 2012 00:55

Nya tag

Har slarvat med kosten i helgen. Har småätit frusen kladdkaka (som inte blev så kladdig) hemma och faktiskt druckit ett par matskedar ovispad grädde till detta. Genrell dålig kosthållning när jag jobbat natt. Ätit dåligt på dagarna. På söndag eftermiddag vaknade jag vid 15 av att min man gav mig en hårdbrömacka. Hade inte hjärta att tacka nej och säga att jag hellre åt ett frökex. På jobbet under nätterna har jag smugit i personalrummet och ätit varierande godsaker och det känns ju absolut inte bra. Så idag tar jag nya tag. Började exakt 00.00. Har goda ostar med mig att smaska på, samt salta nötter. Och cola zero. Det är ju helg (för mig är det fortfarande söndag :P)

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.