icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
10 oktober 2015 10:42

Matsällskap ikväll

Idag var fastesockret 3,6 och ketonerna 1,6, urinketoner på 4 (medelketos) fortfarande optimal ketos. Urinketoner är inte så mycket att stödja på eftersom de visar överskottet som blir i början av fettdriften och som sedan oftast planar ut till 0 när kroppen använder alla ketoner som blir av och som tillverkas i lagom mängd, dessutom visar de inte just-nu-värde som blodketonerna gör och blir mer koncentrerade över natten eftersom vi inte kissar så mycket då. Men jag håller på göra av med de få stickor jag har kvar.

Jag hade tänkt gå på gymmet nu på morgonen, träningsklädd och allt, men jag tror jag ska ta i med väldigt mycket vila nu, efter 2 veckor är min senskideinflammation i foten fortfarande inte helt bra. Den knarrar nästan inte alls nu, men jag antar att mina 2 promenader per dag inte är så jättebra ändå. Aktiv vila minsann...

Så istället har jag plockar lite här hemma, så tyst jag kan eftersom sambon kom hem vid 08 efter sitt nattpass, och har städat fint i köket. 

Vi får middagsgäster ikväll, han ska ut på jobb igen vid 20 så de kommer vid 16-tiden. Det blir tacogratäng och pannacotta på kokosmjölk till efterrätt. Ska bli intressant att se hur värderna blir imorgonbitti efter lite mer mejerier.
Tacogratängen gör jag på en botten av krossade nachos men de kommer jag peta bort och fokusera på köttfärsen, sallad och guacamole.

I veckan har jag varit väldigt strikt i kosthållningen och som substitut för småätande tuggar jag på nagelbanden och snusar. Snuset är en ovana jag fått senaste månaderna, det går visserligen bara en dosa på 14 dagar och bland snusar jag inte på flera dagar/veckor.
Jag vet inte om det är den strikta kosten, men jag blir mer snusfull denna vecka än föregående snusningar.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.