icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
14 maj 2012 21:48
9

Mår fruktansvärt dåligt

Bad maken gå och sova hos en kompis ett par dagar. Under en tid har han varit förälskad i en gemensam tjejkompis. Naturligt tyckte jag, man blir det ibland, och jag tänkte att jag skulle vänta ut det. Men under ett par helger har han åkt bort för att träffa henne. Han har haft stor ångest för att han sett sig som otrogen. Det har tydligen blommat upp så kraftigt att han säger sig ha tappat känslor för mig. Vi har försökt lösa detta i ett par veckor nu, men det tycks inte gå. Går inte bra för honom i alla fall. Ids inte skriva allt, men jag vill verkligen inte tro att han kommer kasta bort nästan 5 års förhållande på en tjej han känt i knappt ett halvår. Och varit kär i än mindre tid. Hon har någon slags känsla för honom, men inte riktigt kär. I alla fall så ligger det fullt av kladdkaka, muffins och bullar i frysen och skriker på mig. Intensiva böner till Jehova gud.

Kommentarer

 • 14 maj 2012 21:50
  emelieSc
  pepp till dig i en helt omöjlig situation! Jag hoppas och tror på din starka sida som finns där någon stans...
 • 14 maj 2012 21:54
  Pepp och kanske ingen tröst. Men du har bestämt dig för att lyckas med dina viktmål. Öppna inte kylen/frysen. Låt inte han få dig att må än sämre. Det är inte situationen värd. Du mår jättedåligt men det som ropar på dig i frysen tröstar för en kort stund, i nuet men får dig att må dåligt sedan. känslan av det misslyckandet kommer sitta kvar. Jag håller tummarna för att du klarar det. Har du möjlighet ut och ta dig en promenad eller något i stället. Styrkekramar.
 • 14 maj 2012 22:14
  Det är ju nu du ska tagga till, ge gärnet, bli ditt snyggaste du, gå ner de där kilona du vill gå ner. Visa vad han går miste om! Sitt inte hemma och grina (sörj för all del, men ta ut känslorna när du tränar). Visa honom vem som är bäst. Ge bruden en match! Utan att låta känslokall! Förstår att det är jobbigt men tror du vinner mest på att fokusera på rätt saker. Töm frysen på skit. Släng det!
 • 14 maj 2012 22:30
  Beundrar din styrka att låta han hållas, själv så hade jag slängt ut karl(om det var min) så det sjöng om det... Fokusera på din starka sida och öppna inte kylen!
 • 14 maj 2012 22:35
  Kan bara instämma i Sophosc inlägg. Är en otrolig känsla när man tar makten över situationen och utåt sett visar sig stark och snygg. Att få bli fin och visa.... Själv fick jag höra spydiga kommentarer i form av "plötsligt så gick hon ner 30 kg, började sminka sig och gå i kjol" Ja det var en seger.
 • 14 maj 2012 23:50
  Tack så jättemycket!
 • 15 maj 2012 00:01
  Helt ärligt... kasta ut velpottan till karl, ge fanken i muffins, kladdkaka och frestelser och trösta dig med att du slipper släpa på hans dökött och att du kommer se helt fantastisk ut när han vaknar till och inser att han sumpat sin chans med dig.
 • 21 maj 2012 23:14
  Skickar tankar och styrka, hoppas allt är väl med dig!
 • 6 sep 2015 12:41
  ImmaAmmi

  Styrke-kram!

Logga in för att skriva en kommentar.