icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
19 september 2015 08:37

Aha

Under fettfasteveckan har jag känt att kroppen kommit in i ketos, redan på tisdagmorgon kände jag att munnen började smaka och lukta drakeld, men inget har hänt med måttbandet, -0,5cm sedan söndagen och igår efter morgonpromenaden kom en liten blodskvätt i trosorna. Aha, liksom. Så nu hoppas jag att midjan drar ihop sig under dagarna som kommer.

Jag har p-stav, satte in den i mars och sedan dess har jag mensat varannan vecka, på dagen exakt och nu hade jag faktiskt ett uppehåll på ganska exakt två veckor. Hoppas att uppehållen blir längre och längre, har ju annars tänkt byta stav snart ändå (eftersom byte av stav kan rätta till blödningsfrekvensen till 0) eftersom jag hoppas få tid att göra en överarmsplastik i vår och staven sitter mitt i gäddhänget som ska bort.

Har p-stav pga depression under horomontoppar i menscykeln. Två gånger i månaden vill jag annars begå självmord, precis vid ägglossning och dagen efter sista mens, och det känns illa att liksom sitta och gasa i 170 på E4an och tänka att det gör ju inget om jag kör av vägen så att jag får dö nångång.
Men nu mår jag bra månaden igenom, trots att jag i princip är emot tillförda hormoner då det stör ekosystemet, men ja ja, så länge det är medicinskt nödvändigt får det väl gå. Längtar till 25 år i framtiden och upphörande av mens och hormoncykler.

Äsch, nu går jag och springer lite.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.