icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej allihopa jag är en tjej på 25 år som alltid vart smal o smidig tills för 3 barn sen :D jag fick tre täta barn och gick upp 24, 22 och 15 kg med och hann inte gå ner allt mellan graviditeterna.... tänk att jag alltid tyckt det har vart konstigt att överviktiga inte bara sluta äta allt onyttigt när de ville gå ner, men som sagt då hade jag heller aldrig varit överviktig eftersom jag idag kämpar med kilon och chipspåsar. Jag började egentligen den 6 juni och vägde då 98 kg!!! på mina 173cm och idag är det 23 okt och jag väger 84kg. Jag brukar vara duktig några veckor för att sedan slappna av när jag har mått ett delmål...så denna gång sätter jag inget delmål nu ska jag ner till 75kilo (helst 73kilo) men jag har åldras (jag vet att jag inte är gammal) så jag få väl se hur kroppen ser ut vid 75 helt enkelt
9 november 2012 08:42
1

min första GI-vecka

Jag har alltid sagt att jag inte ska köra några dieter eftersom dem är svårlagade och så har jag ju barn som jag inte vill ska banta på något vis, snarare åt andra hållet. Men eftersom det vart så hila trögt så berättade mamma att hon gått ner 3,6kilo första veckan med GI och min bror 3 kilo...VA här sliter jag med kalorier och inget händer kanske är det en vecka med GI som jag behöver? Så jag fick ett tips om boken snabblagad GI 100 recept på 30 minuter. Så jag köpte den (eftersom jag inte har tid att laga mat) och det var inte alls svåra recept! Chockad var jag helt klart. Så jag planerade upp en vecka med GI och bara sånna rätter så jag kan servera pasta,ris och potatis till barnen. Så jag började i tisdags och idag när jag ställde mig på vågen hade jag gått ner 2 kilo... Jag vet att mycket är vätska men känslan är helt fantastisk. Plus att min bror har hållt på över tre veckor nu och har fått helt fantastiska resultat.... så vi får väl se på tisdag vad min första vecka ger i viktminskning...för ska det vara så här lättlagat så blir det nog en vecka till i allafall. För barnen (dem jag är mest oroliga över) Så igår: mamma gud vilken god mat du lagat......

Kommentarer

  • 9 nov 2012 08:45
    Grattis! Kul när man hittar något som känns bra. Lycka till.

Logga in för att skriva en kommentar.