icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

Vargtasss blogg

78 kg 69 kg 102121
Välkommen till min blogg
Här kommer du att få läsa om mig Danielle 32 år, och min resa mot en hälsosammare vardag,livet som två barns Mamma som även vill hitta en bra balans mellan kost och träning, att försöka sträva mot mina delmål och slutligen komma till mål .
Efter två tätta graviditet Milian feb 19 och Wilja feb 2020 från att haft en vikt mellan 70 -75 kg till mina 173 cm så men efter sambokilon smög sig på till 85 kg och sen bli gravid två ggr på de så slutade vågen på en bit över 100 kg, men nu vill jag ner .
Min del mål och mål ska jag sträva efter
Start vikt nu 97kg
Delmål
95 kg[]
90kg[]
85kg[]
80kg[]
75kg[]
70Kg och i mål[]
11 januari 2021 22:36
2

Hej mitt vinterland

Ojojoj vad snön har vräkt ner från att vi har knappt haft något alls till att verkar den vara här för att stanna,det är underbart att få ha lite vinter,speciellt för barnen så de kan få åka pulka och få söta rosiga kinder men gäller att en annan får se de som träning när man pulsar runt  i det hör yrvädret.

Klockan är 22:23 och dom plogar för fullt här utanför.  Peter får se till att köra väldigt försikgit när hab har en bit att åka till jobbet imorgon bitti.  De är nackdelen med att åka i trafiken i vintertid .För de kan inte va kul att åka på hala vägar och när de snöar som värst. 

kan bli en hel del blöta dagar för M som ska till förskolan imorgon från att vart hemma över julen och fram tills imorgon bitti.

Tur de är att han gillar förskolan och de finns bra pedagoger på plats. Värre för hönsmamma som jag är. Trots att ja vet att han både har de bra och kul plus att hab får utvecklas och knyta an till andra vuxna och få förtroende så tycker jag emellan åt att de känns tufft. Och de vill jag inte att de ska spegla av sig till honom 💓

Min älskade Milian.

Sen jag började med ett bättre synsätt till kosten igen och tänker på ett sunt sätt och äter på vettigt sätt så har de resulterat 4 minus  på vågen när jag har.vögt mig.

Har bestämt mig att både skriva upp varje gång jag väger mig i almanackan över min viktminskning. Så de kan spåra en lite att fortsätta kämpa.så det innebär också 1 kg från att bocka av första delmålet!!

Ha en trevlig kväll och sov så gott och dröm sött

P.s

Gå försiktigt om ni ska ut på promenad under dagen imorgon framför allt kör försiktigt på vägarna( om ni har fått lika mycket snö hos er som det har blivit av  i Hallsberg, bara över två dygn. :))

 

//Danielle 

Gillar

Kommentarer

  • 12 jan 2021 07:45
    Bella50

    Grattis till minus...och ta vara på gratismotionen med barnen. ✌️

  • 12 jan 2021 07:54

    Bella50 tack så mycket:)

    det ska jag göra,ha en fin dag :)

Logga in för att skriva en kommentar.