icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
23 oktober 2019 11:42
3

Mina grejer

Jag gick i mål efter fyra veckor med kickstart 800. Fyra veckor som gick förvånansvärt bra! Innan starten förväntade jag mig att jag skulle vara hungrig hela tiden men där bedrog jag mig. Hunger var inte ett problem. Inte träningen eller, även om jag blev tvungen att modifiera den något efter mina egna förutsättningar.

Nu har jag gått upp i kaloriantal men kör lite mindre vissa dagar, då och då. Det som jag testar nu, och även provade på innan kickstarten är 16:8. 

16:8 är min grej. Jag har aldrig varit sugen på frukost och har gärna hoppat över den. Det är alltså rätt naturligt för mig att inte äta på förmiddagen. Det jag måste lära om är kvällsmåltiderna. Jag har mitt fönster 12-20 och det är ju så svårt att hoppa över kvällsmackan klockan 21. 

En annan sak som jag har upptäckt är min grej är promenadbandet. Yes, yes, yes! Inte för att jag inte vill promenera utomhus, det gör jag mer än gärna, men kvällarna nu är mörka, regniga, blåsiga men med Colin (jag vet, jag är pinsam men jag har döpt den till Colin efter Mr Firth) finns inga ursäkter. Samtidigt är det kul! Så kul! På med hörlurarna och gå i takt med diskomusiken. Jag riktigt känner mig som en i Bee Gees när jag sjunger med (till sönernas stora fasa) i Stayin' alive. laugh

Just ja - minus 8 på vågen, och i morse ramlade jeanskjolen av mig. En rätt ok tid trots höstrusk för mig för tillfället med andra ord. 

Gillar

Kommentarer

 • 23 okt 2019 13:08
  Häpp

  Bra jobbat!

 • 23 okt 2019 19:18
  valnöten

  Vad härligt. Jag gillar gåbandet också. Gillar att man kan styra och ha koll på hur mkt man tar ut sig. Brukar träna med det inför mina aktiva semestrar (speciellt då det är så platt här jag bor, inte en backe så långt ögat kan nå). Om jag vet att jag ska vandra i berg t.ex. då blir det mkt uppförsbacke i olika tempo och lutningar. Jättebra träning!

 • 24 okt 2019 10:14
  ulla165

  Grattis👏👏❣ Du har hittat vad som fungerar för dig! Lycka till i fortsättningen❣

Logga in för att skriva en kommentar.