icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
19 juli 2010 08:36
1

hopp hopp hopp hopp


Så börjar en nu underbar orörd vecka. Solen skiner och vikten fortsätter nedåt. Jag är så stolt över att jag tagit tag i det här en gång för alla. i lördags fick barnen lördagsgodis och lite salta skruvar. Jag smakade en halv skruv för att smaka om jag tyckte det fortfarande var gott. Men fy vad äckligt. Spottade ut den direkt. Tänk att man kan bli glad för att man inte tycker om någonting.

Vågen fortsätter att vara snäll men hopplös. Vad gör man när vågen pendlar 2 kilo?? Vi hade tidigare någon 39:- våg från IKEA och jag kan ta att den varierar. Men så köpte vi en lite dyrare våg för att få lite mer tillförlitlighet i den. Men som sagt. Jag kan väga mig och vågen visar en sak, gårt ett varv i huset kommer tillbaka och så slår det på 2 kilo. Vad ska man egentligen lita på?? På matdagboken har jag valt det högre av siffrorna men inte ska man behöva ha det så. Upp till ett halvkilo kan väl vara ok, men 2 kilo!!

Så vad gör man då?+ Tittar just nu på en lite dyrare våg på Life, men kommer det att hjälpa?? Är den mer tillförlitlig?? Den har ju dessutom så den räknar ut fettprocent, BMI och klädstorlek (nästan i alla fall). Hur tillförlitligt är dessa uppgifter??

Finns det någon med lite kunskap där ute får Ni gärna svara. I övrigt önskar jag er en underbar dag med ett toppenväder för utomhusaktiviteter.

Kommentarer

  • 19 jul 2010 10:58
    Jo, det är sant. Men dt är något sådant vi har, antagligen ett måndagsexemplar. Men jag hittade en nu som var till REA som även var godkänd att använda inom sjukvården. Kostade inte såååå mycket men känns som en bra produkt. Tack för din åsikt. Alltid skönt att få någon annans åsikt innan man går till beslut.

Logga in för att skriva en kommentar.