icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Född 1972, tre barn (9,6 och 1 år), textilslöjdslärare i Norrköping.
Ca30 kilos övervikt som nu ska bort en gång för alla.
Har mjukdelsreumatism vilket gör att jag har ständig värk med olika intensitet, blir extremt trött emellanåt och får ont av nästan all fysisk aktivitet (klarar att jobba dock).
Vill gärna ha uppmuntrande kommentarer - det driver mig framåt :)
16 mars 2014 07:42

Dag 6

Ja det var ju igår det var lördag och min sjätte dag utan socker. Måste säga att det går förvånansvärt bra. Matmässigt har det inte varit några problem. Ska erkänna att jag inte lagt in min mat här på MD för jag tycker att det är lite krångligt ibland. Mycket uppskatta vad jag ätit eftersom jag inte mäter/väger maten samt att alla livsmedel jag äter finns inte med i listan. Ska ta mig tid någon dag och lägga in det jag saknar. Tror ändå att jag har ok koll på proteiner/fett/kolhydrater. Lördag i vår familj är = lördagsgodis. Mannen och barnen gick iväg på em och handlade. När de sedan åt det var jag nästan inte alls lockad att ta en bit. Skönt :) Middagen var bouillabaise och till det minibaguetter. Där föll jag för frestelsen... En halv med smör och ost. Till Gladiatorerna poppade vi popcorn, i kastrull med olja, och det kändes ok att äta. Vet att det kanske blev lite för mycket kolhydrater men jag hade inte ångest efter jag ätit det som jag brukar, så då känns det lite mer ok. Idag är det söndag och en ny dag med massor av god mat :)

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.