icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Född 1972, tre barn (9,6 och 1 år), textilslöjdslärare i Norrköping.
Ca30 kilos övervikt som nu ska bort en gång för alla.
Har mjukdelsreumatism vilket gör att jag har ständig värk med olika intensitet, blir extremt trött emellanåt och får ont av nästan all fysisk aktivitet (klarar att jobba dock).
Vill gärna ha uppmuntrande kommentarer - det driver mig framåt :)
30 June 2014 07:48

back in business

Efter att inte varit aktiv här inne på länge tänkte jag nu göra ett nytt försök under sommaren. Pendlar mellan att klara av en dag utan socker och mjöl och må så bra av det, till att medvetet äta skräpet rent ut sagt och få värk och trötthet som ett brev på posten. Att det ska vara så svårt!!! :( När jag börjar jobba i augusti igen vill jag att det ska vara en synbar skillnad.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.