icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
21 June 2013 07:16
2

IDAG mina vänner...

...skiter jag i min viktnedgång... Idag, mina vänner ska jag "svulla" i både matjesill, nypotatis, gräddfil, jordgubbar, grädde och vin... Idag är en av de dagar som jag verkligen har längtat efter... Har hållt mig HELT borta från potatis, ris och pasta sedan jag påbörjade min viktresa nedåt och har inte heller direkt känt någon saknad av det...men som sagt, inget - absolut INGET, går upp mot Svenska Nypotatis och annat som hör Svenskt Midsommar bord till !! Idag ska jag NJUTA, för det är jag sannerligen värd och jag vägrar ha "ångest" över det imorgon !! Kommer väll få stå kvar på mina 58,5 kg (kanske till och med gå upp något kilo) i en vecka pga detta, men det är det ABSOLUT värt !! Idag önskar jag Er alla en riktigt HÄRLIG MIDSOMMAR AFTON !! Njut och ha det riktigt gott vad helst Ni väljer att äta och göra !! :) Många kramar!

Kommentarer

  • 21 Jun 2013 08:23
    bra tänkt, njuuut av dagen pepp :) kram
  • 21 Jun 2013 09:18
    rätt tänkt!! ha en fin midsommar ! :D

Logga in för att skriva en kommentar.