icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
14 juli 2013 06:29
2

Böda Sands Camping...

Igår kväll kom vi åter hem efter en veckas husvagns semester med sambo och våra härliga party vänner... Det var första gången jag någonsin har bott i husvagn och inte trodde ja att ja skulle gilla det iheller, men herre jösses vad roligt vi har haft det... Vilken stämning, vilken atmosfär !! ALLA är så glada och trevliga. Nu var ju vädret helt fantastiskt också hela veckan och det gjorde ju sitt till...men detta kommer säkert göras om igen !! Har bara en massa superlativ att säga... Som flertalet känner till, så har jag (om jag får säga det själv) gjort en mycket bra viktresa nedåt de senaste månaderna - från ca. 72kg ner till 58kg, vilket jag stabilt stod på veckorna innan avresan till Böda... Jag hade på förväg bestämt mig för att veckan på Böda skulle jag få äta det jag ville, dricka det jag ville (dvs. mestadels vitt vin) och bara njuta!! Detta har jag gjort med glädje och utan dåligt samvete... Trodde dock att jag skulle ha lagt på mig ett antal kilon under veckan...inte minst vätska, då jag har varit såååååå oerhört strikt i matväg tidigare... Blev därför oerhört positivt överraskad när jag nu ställde mig på vågen och den bara visade 1,5 kg upp !! Väger alltså 59,5 kg idag... Detta kan jag sannerligen leva med...för veckan på Böda kommer jag leva på oerhört länge... Det var tid för återhämtning, njutning, lugn och komma bort från vardagen... Nu är jag dock hemma igen, så nu kör jag på som vidare... Bort med dessa 1,5 kilon !!! Ha en riktigt fin dag alla Ni som kämpar !!

Kommentarer

  • 14 jul 2013 10:45
    trevligt! kanske den där vanlig viktuppgången om blir när man slutar banta..så blev det för mig..men jag tror min vikt är bra här då jag tränar så mycket och vill orka med och leva bra inklusive små avsteg från matsedeln... ha det bra du med!:)
  • 15 jul 2013 06:05
    Tack för Din kommentar Lena - alltid lika trevligt :) Måste dock säga att när jag ställde mig på vågen nyss, så hade jag dessvärre gått upp ytterligare ett kilo, vilket innebär att jag nu gått upp 2,5 kilo...och det gillas verkligen inte. Dock är det nog en kombination av både vätska, men även lite fett påläggning. Jag måste ju erkänna att veckan i Böda bestod av både mycket mat, nötter, chips (grrrrrr....) och vitt vin... Det är verkligen svårt att "hålla igen" när ALLA andra njuter av allehanda läckerheter mitt framför näsan på en... Nu är det ju inte så att jag lider av någon övervikt, så jag bjuder på konsekvenserna av denna underbara vecka vi hade på Böda Sand och dessa kilon ska bort igen så fort vardagen med jobb, etc infinner sig... Ha en riktigt fin måndag Lena & Du, låt inte andras idiotiska kommentarer "get the best of you"... Läste Ditt blogg inlägg igår om just detta... ;)

Logga in för att skriva en kommentar.