icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
2 December 2012 10:07
2

Sol

Solen är på väg att bryta igenom efter en veckas ösregn och direkt åker humöret upp flera grader. Adventsljusstaken lyser och även ljusslingan på balkongen kom på plats igårkväll. Frukosten är inskriven i matdagboken och mannen är avvinkad på väg till flygplatsen. Nu har jag fem dagar för mej själv att julstäda lägenheten och förbereda glöggminglet vi ska ha den andra advent. Här ska det bli en blandning av nyttiga o mättande små pajbitar, laxsnittar bredvid syndigt god chokladtårta, chokladtryffel och goda ostar. Varför ska jag vara så förtjust i fikabröd o hemgjort godis? Tar en dag i taget o försöker hålla mitt kaloriintag för att fixa mina mål. Önskar er alla en skön adventssöndag.

Kommentarer

  • 2 Dec 2012 10:34
    gittan52
    Underbart med sol! Var befinner du dig någonstans? Här har vi underbart väder idag. Några minusgrader och strålande sol! Kaffebröd försöker jag hålla mig ifrån, även om jag fallerar ibland. Får se hur det går idag när vi ska på adventsfika hos grannen.
  • 2 Dec 2012 12:05
    Jag bor nu i norra italien. Här är det ca 8grader varmt vindstilla och än har inte vinterjackan kommit fram. Hoppas det finns ngt alternativ till fikabröd idag för dej. Själv sitter jag nu och syr för att ha händerna på ngt annat än i kakburken.

Logga in för att skriva en kommentar.