icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
14 januari 2013 16:05
2

Promenad i snöblask

Efter min lektion i Italienska gick jag tillsammans med hunden en 20 minuter lång promenad i vår intilliggande park. Svårt att hålla igen på promenadsträckan men måste hitta ngt annat alternativ till motion för att jag ska slippa värk i fötterna. Det har blivit bättre men inte helt bra kanske om ett halvår. Den här veckan ska det verkligen bli av att köpa kort på gymmet. Svårt att välja om jag ska börja med Yoga eller träningsmaskiner? Någon som kan ge mej tips? Ha en bra dag ni alla vid tangentborden.

Kommentarer

  • 15 jan 2013 07:11
    gittan52
    Vad trist att du inte kan promenera pga fötterna! Vet du vad det är för fel?
  • 17 jan 2013 09:55
    Ngt som kallas plantar facit. Men jag har låtit gör sulor som passar min fot. De ska hjälpa till att ge stöd och få tillbaka fettkuddarna under foten. Det har redan hjälpt men jag får inte överbelasta som är troligt det som utlöst värken. Jag kom igång med en timmes promenad på morgonen varje dag när jag flyttade hit. Hårt underlag hela vägen och skor som är sköna men som inte gav rätt stöd.

Logga in för att skriva en kommentar.