icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
22 januari 2013 18:24
4

Modet infann sig

Idag kl 11.00 vågade jag ta steget in genom dörren till gymmet. Nu var det inte alls en massa unga killar utan några män o kvinnor som liksom jag kämpade vid de olika maskinerna. Jag blev väldigt väl bemött och fick hjälp med ett program jag kan följa. En halvtimmas uppvärmning på cykel och gåband därefter en halvtimmes övningar för rygg o mage. Nästa vecka startar en ny grupp som riktar sig till personer över 50 som inte är så vältränade. Passar mig perfekt. Måndag o onsdag. Sen tänkte jag även testa Pilates Slow tempo en dag. Ja här finns nog en del att göra. Kul.

Kommentarer

 • 22 jan 2013 18:35
  Bra jobbat! Pepp Pepp. Jag tyckte också det var jobbigt att gå till gymmet i början. Det var bara vältränade biffiga killar där. Nu skiter jag i vilket. Ja jag är fet och vill dom stirra för dom göra det. Jag är där för att JAG ska må bra :-) Pepp Pepp Pepp
 • 22 jan 2013 19:21
  Rogann
  Jätte bra pepp pepp
 • 22 jan 2013 22:56
  utter
  Härligt! Jobba på! :)
 • 23 jan 2013 06:52
  gittan52
  Vad roligt att du fick ett bra första intryck! Det bådar gott för framtiden :)

Logga in för att skriva en kommentar.