icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
21 januari 2013 19:00
7

Att hitta mod.

Nu har jag vid två tillfällen stått utanför gymmet och tänkt gå in men sen stannar jag upp när jag ser alla dessa smala o oftast snygga killar på väg in. Alla verkar vara i 20-40årsåldern. När jag ser detta väljer jag att åka hem igen utan att gå in. vad ska en 50+ kärring göra här?? Ja jag vet att jag också har all rätt i världen att vara där. Det är ju verkligen jag som behöver röra mig. Nu ska jag försöka imorgon förmiddag och hoppas på att de då har ett jobb att gå till. När jag väl varit där ett par gånger och hittar i lokalerna, vet hur jag ska ställa in maskinerna eller provat yogagruppen blir det säkert bra. Katten att jag ska vara så feg.

Kommentarer

 • 21 jan 2013 19:02
  utter
  Strunta i alla andra, du är där för [FET]din [/FET]skull! :)
 • 21 jan 2013 19:04
  Det klarar du!!! Tror inte att dom tänker något, dom flesta e nog så upptagna m hur dom själv ser ut :) lycka till o pepp till dig!!!
 • 21 jan 2013 19:10
  monosc
  Kan inte tänka mig att NÅGON skulle tänka så om dig, personligen får jag tunnelseende och ser ingenting alls när jag tränar. Gå in, det är du värd.
 • 21 jan 2013 19:17
  Har samma problem tycker det är väldigt jobbigt psykiskt att gå till ett gym men jag ska också försöka. du fixar det kämpa på
 • 21 jan 2013 20:26
  På mitt gym tränar folk i alla storlekar och i alla åldrar. Jag är själv en 50++ som de senaste åren blivit en relativt van gymbesökare även om det inte syns på mig. Första gångerna kände jag mig vilsen men det gick över snabbt. Ta ett djupt andetag och gå in. Det är/blir roligt. Och jag lovar att det är fler än du som är ovana, i januari är det massor med nya gymbesökare. Lycka till!
 • 21 jan 2013 21:38
  Tack för all peppning, jag ska tänka på er när jag är utanför imorgon. Ta det där djupa andetaget o gå in. Jag berättar imorgon kväll hur det gick.
 • 21 jan 2013 21:40
  En 50- plus kvinna som du är på gym för att ta hand om sig, precis som alla andra som är där. Även på mitt gym går människor i alla storlekar och åldrar. Var och en kör sitt race och tittar inte så mycket på någon annan, utom för att någon gång fråga om en övning, be om hjälp - eller tipsa om hur man gör - med en maskin. Man kan inte vara modig om man inte är rädd, så tänk så modig du är! Lycka till!

Logga in för att skriva en kommentar.