icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
8 juni 2010 21:34
1

8 juni

Gokväll.

Snart dags för sängen men jag tänkte kika in och skriva några rader först :)

Gick en runda med barnen nu ikväll, de cyklade och jag gick. Mätte rundan på iform.se och den blev 3 km. Bättre än att ligga i soffan :)

Har snackat ihop mig med grannen som oxå håller på att gå ner i vikt. Vi besätmde mål som vi ville nå när våra semestrar är slut.

Jag väger ca 100 nu och vill väga 90 kilo när jobbarkompisarna kommer tillbaka till jobbet. Jag har 9 veckor på mig. Inget omöjligt men det blir nog tufft. Men jag tror det är bra att ha mål som man kan kämpa mot. När jag var hos läkaren senast den 9 april bestämde jag mig för att ha gått ner 10 kilo till nästa besök som ska vara nu i juni. Jag har 6 hg kvar så det är nog dags att boka tid! :D

Nu sängen, sömn är viktigt! Gnatt!

Jandy

Kommentarer

  • 9 jun 2010 22:12
    U go girl!!!

Logga in för att skriva en kommentar.