icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
24 maj 2010 06:08
1

24 maj - livet leker

Vill bara skriva om hur bra jag mår just nu. Mitt liv har de senaste tre åren varit ganska tuffa men en jobbig separation 2007 och jobbiga följder efter det. Jag har kämpat på med timanställning och kännt mig seg, gått upp i vikt, trötsätit....

Nu har jag äntligen börjat gå ner i vikt, jag har slutat trötsäta och tappat ca 8 kilo och motivationen håller i sig så mer ska jag tappa. Jag fick fast anställning på mitt timmisjobb nu i maj och jag är sååå lycklig för det! Iofs är det bara 50 % men ändå, det är en början. Jag älskar mitt jobb, fullkommligt älskar det.

Jag är just nu en lycklig människa, en människa som är tillfreds med livet. Jag har världens bästa barn, ett toppenjobb...bor perfekt och har underbara vänner, inte så många men underbara! :)

....

Helgen har gått i jobbets tecken, jobbade 7-21 på lördagen och 7-14 igår. När jag kom hem från jobbet pratade jag med min granne en stund och sedan hämtade vi en spade och grävde upp min häck. Skiten skulle bort helt enkelt. Även grannen  är en ensamstående tjej och jag säger bara " ensammstående mammor är enastående!" SOM vi slet! Men nu är häckskiten borta. Nu ska det upp ett staket :D

Nu jobb igen. Ses kära vänner!

Jandy

Kommentarer

  • 24 maj 2010 06:42
    Den positiva energin lyser om din blogg, härligt. Vilken bra motion ni fick med häckjobbet, duktiga tjejer. Ha en bra dag.

Logga in för att skriva en kommentar.