icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
12 maj 2010 06:14
1

12 maj

Jag har fullt upp och har inte hunnit skriva på några dagar, men jag har inte gett upp utan kämpar på!

Jag har smygvägt mig under veckan och vikten har varit uppe på 105 vid ett tillfälle (103,7 senaste vägdagen). Jag kände att jag var svullen och strumporna lämnade spår på benet så av ngn anledning hade jag vätska i kroppen. Nån dag senare var jag nere på ungefär samma som förra vägdagen så det var som tur var bara tillfälligt :)

Har jobbat massor och det har gjort att jag inte haft tid att motionera ngt. Jag har stupat i säng direkt jag kommit hem efter mina 12-timmarspass. Nu lugnar det dock ner sig lite på jobbet och jag jobbar mina vanliga 6-7 timmar så nu ska jag försöka komma igång med promenader och dyligt igen, vi får hoppas på trevligt väder framöver. På jobbet rör jag mig men det kan ju inte likställas med promenader. Jag jobbar med städ och i matsal. Det blir mycket att man står stilla, när man diskar exempelvis.

Jag upptäckte att jag har fått en fin midja i speglen i morse. Jag vet ju att jag har den när jag inte väger så mycket, men det är trevligt när den kommer fram :) Jag är ett typiskt päron, samlar fettet på rumpa och lår. Men de 10-15 senaste kilona har satt sig på magen, det farliga området. Idag såg jag plötsligt hur markerad min midja började bli så det är ju ett gott tecken. :D

Jandy

Kommentarer

  • 12 maj 2010 18:52
    Roligt när man ser förändring i spegeln, oftast tycker man ju att det inte syns någonstans. Ha det bra och kämpa på.

Logga in för att skriva en kommentar.