icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
3 september 2010 10:22
1

I´m back!

Sommaren passerade i absolut raketfart. Eller ja, sommar och sommar. Vad ska man kalla det? Årstiden är sommar, men gud så konstigt  väder. Augusti blev man ju blåst på. kallt och ruggigt och en massa grå dagar. Åtminstone i min landsände. Hur som haver så har jag i alla fall varit i mycket gott sällskap och rutinerna har runnit ut i sanden. Precis som de INTE skulle göra. Min sambo har hållt sin vikt (karlar!) Han nådde målvikten inom sju veckor från det han började sin viktresa. Han tappade totalt 13kg!!! Jag gick ned och sen lite upp. Det blev tre kilo plus under denna sommar och det beror på god mat och en massa god dryck. Det blev lite "lördag hela veckan lång" kan man säga. Tror dock inte vi var ensam om det. Nu är jag åter i rätt spår vad gäller mat åtminstone. Motionen ska jag nu börja ta itu med också. Vi har dragits i över en månad med envisa förkylningar här hemma. Rethosta som inte vill ge sig. Den har i alla fall börjat släppa sitt grepp om mig så nu är det läge att snöra på sig skorna och gå ut på promenader igen. jag har fyra kilo till mitt mål. Funderar dock på att försöka tappa något extra så att den där marginalen finns. Inte för att kunna fuska och falla tillbaks utan mer för att kroppsvikten har ju en variation på ibland ett par kilo upp eller ned. Då känns det bättre att vara lite lättare från start så att säga.
Är inne på min fjärde dag idag och det känns riktigt skönt. Köpte en superfin bilaga från expressen i veckan med 108 GI-recept. det var då den finaste receptbilaga jag kommit över. Ska sätta mig med den nu och försöka göra upp lite matplaner inför helgen. ser fram emot att mumsa gourmetmat och samtidigt tappa vikt.
Ha en skön helg alla medlemmar!

Kommentarer

  • 3 sep 2010 19:47
    Det blir nog ofta lite för många lördagar på sommaren, men de övriga månaderna kan man ju försöka ha måndagar någon lördag också (bara vad gäller ätandet). Ha det bra och trevlig helg. Kram

Logga in för att skriva en kommentar.