icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
6 maj 2010 12:50
1

Det här går bra!

Vi är nu inne på fjärde dagen i vandringen mot vår sunda vision. Sambon är otroligt duktig och har lärt sig detta snabbt. Jag är så imponerad av honom och stolt!!! Vi är båda så taggade nu och jag riktigt längtar till i morgon. Då ska han prova ställa sig på vågen. Vi har bestämt att väga oss en gång i veckan men eftersom det är första gången han gör detta så är han också nyfiken och spänd över om det verkligen har hänt något. Han sa igår när vi lagt oss "Jag vet inte om jag inbillar mig, men det känns som om jag känner mig lite mindre kring magen". Jag vet att det inte är någon ibillning. Att rensa ut kolhydratförrådet efter att ha varit en smörgås, potatis och framförallt öl-älskande människa så märks det fort när dessa saker plockas bort ur livsföringen. Den pösiga magen blir snabbt mindre pösig.
Jag däremot, är ju besatt av vågen. Kan INTE låta bli. Jag har gjort det igen *småler* Hur som helst 75,3 idag, vilket innebär -1,7 på 10dagar. Inte illa om jag får säga det själv. Närmar mig mitt första delmål som är 75kg. Därefter siktar jag på 73kg och det har jag inte vägt på ca 2år. Kan låta futtigt när det finns de som drar med större övervikt och har gjort det längre tid. Men jag kan känna i kroppen på en gång när jag passerar vikten kring 73-74kg att det känns annorlunda. Vet att det finns en del fallgropar på vägen. En stor en som säkert andra också känner igen är att man saktar ned och börjar fuska när man börja känna sig lite nöjd och att känslan av att känna sig lite fin börjar komma åter. Det är då man ska kämpa hårdare!!! Jag ska hammra in i mitt huvud nu att en fin kropp förblir fin när goda mat och motionsvanor består. Man kan ju inte sätta sig i soffan igen och tro att "nu är det klart!".
Med det sagt så ska jag nu gå och mumsa i mig min lunch. Idag vankas det kryddiga köttfärsbiffar med ratatuille. Allt är hemlagat och smakar smaskens om jag får säga det själv.
Lycka till önskar jag alla och ha en fortsatt trevlig dag! 

Kommentarer

  • 6 maj 2010 18:41
    Vilket fint resultat du fått, duktigt. Jag känner bra igen den där fallgropen med fuskandet. Hoppas mannen får ett fint resultat i morgon. Ha det bra.

Logga in för att skriva en kommentar.