icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en tjej på snart 40 år och jag hatar min kropp.....jag säger aldrig ”hata” om någon eller något men jag hatar verkligen min kropp. Jag hade aldrig haft problem med vikten tills jag träffade min älskling. 18år gammal och lycklig för första gången..mat och alkohol ”was my friends” och även annat som inte hjälpte. Mellan 20 och 21 års ålder så gick jag ner en otrolig mängd vikt. Jag skulle gifta mig och ville se helt perfekt ut. Det slog åt fel hål och jag åt ingenting men tränade 4-5 timmar varje dag. Min bröllops klänning som jag hade beställt fick en sömmerska ta in 5cm på varje sida i midjan 3 dagar före mitt bröllop. Mina ögon öppnades med att min man ställde mig framför spegeln en dag när jag klev ur duschen. Han tog båda sina knytnävar och la upp dom under min bröstkorg, dom försvann nästan och han har stora händer. Han sa -Tycker du att du ser bra ut nu? Det öppnade mina ögon + att jag enbart kunde handla kläder på barnavdelningarna, min bästa kjol va i storlek 7år. Efter detta gick jag upp till en ganska normal vikt för min längd. Jag vart gravid med min son och då gick jag naturligtvis upp i vikt som man ska...men jag gick inte ner efter. Vi flyttade hem till Sverige när min son va 8 månader och livet vart svårt..inga jobb inget hus mm så jag la på mig mer vikt. Min dotter kom till världen 2003. Livet va ganska bra jag hade ett bra jobb och vi köpte en jätte fin dalagård. Jag ville bli mer mitt gamla själv igen så jag gick med ett program som liknar det här. Där gick jag ner jätte bra. Jag höll en bra vikt i några år sen hände... HELVETES VECKAN! Min lillebror tog livet av sig, pappa fick en svår cancer och jag förlorade mitt jobb. Jag gick in i väggen så det bara smackade om det. I och med detta så gick jag upp i vikt med raket fart. Nu väger jag mer än någon sin gjort (förutom som höggravid). Jag hittade denna sida och jag hoppas innerligt att jag ska gå ner vikten och bli hälsosammare som människa. Jag vill vara med när mina barn växer upp och jag vill orka göra saker med dom och själv orka göra det som gör mig glad. För er som har lyckats ta sig igenom denna text säger jag....God On You! Slut på babbel och start på life! FordGirl Här är lite info om min vikt också =D Jag började min resa här på Matdagboken i mars 2010 då vägde jag 66kg. Jag gick ner mycket sakta till 62,3 i juni 2010. Jag tappade lusten och gick upp med raketfart och nu i februari 2011 så har jag tagit tag i mitt viktproblem igen. Jag vägde 69kg Första torsdagen i Februari och har vägt mig varje torsdag sen dess. Mitt slutmål är 52kg som jag hoppas klara innan min födelsedag vilket är den trettionde december 2011.
24 mars 2011 06:47
3

invägningsdag =)

Idag är det vägningsdag för mig. Jag är sjuk har ont i halsen och hostar som en galning. Det har inte blivit mycket träna av för min del...promenader är det enda jag törs göra =( Men vågen visade på bra mycket minus i alla fall....hela 1,1kg har jag gått ner och mitt midjemått har gått ner en hel del. Nu ska jag göra mig en stor kopp te och sätta mig i soffan under filten.. brrr vad jag fryser. Peppkramisar alla! FordGirl

Kommentarer

  • 29 mar 2011 07:24
    Hur står de till för dig idag?!=)
  • 29 mar 2011 07:51
    Jo det är bättre. Jag ska försöka träna lite i dag för första gången på typ en vecka. jag har en elak förkylning som inte vill släppa =( Hur går det för dig?
  • 29 mar 2011 08:40
    Verkligen inte motivations höjande att vara sjuk! Däremot ett tillfälle att ladda kroppen med bra energier och göra planer för bästa hälsan 2011 osv.. Jag kom just hem från en 30 mins prom, i iskylan! Inte motiverad på en fläck att dra ut. Men men gjorde de ändå! Är som sagt lite orolig och osäker nu! Om jag äter för mkt kolhydrater och om ja kommer nå mina mål till sommaren!? Osäkerhet och oro skadar mig många gånger! eftersom dessa ger upphov till mer oro, missnöje och lust att skita i allt! Blir lite ledsen på mig själv ibland! Annars äter jag LCHF och tränar lite varje dag! Märker att kroppen mår bra nu!=) så kul! Mätte mig i Måndags. Längtar redan till nästa Måndags mätning! hoppas å ber att jag ska orka hela vägen! Ha ett psyke av stål har tyvärr aldrig varit min styrka, när det kommer till gå ner i fett, öka muskler å få magrutor!.. En rolig dröm just nu! tänk om den kan bli verklig! Lite så som ja skriver är de me mig nu på detta plan=)

Logga in för att skriva en kommentar.