icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är 43, gift med en läcker karl och har två barn. Jag gillar chips, nötter, torkad frukt och min mans Ziti al forno. Och rödvin. Dessa är också mina stora laster - och det som gör att jag går upp och ner 10 kg.

Senaste viktpålägget är en present för att jag slutade med nikotin för 8 veckor sen.

Vägde 3/6 77 kilo, och ska gå ner till 67 - vilket jag inte vägt på 6 år :-) Två av mina vänner väger 52 respektive 148 kg - de tycker att jag ska sluta bry mig om vikten... Men känslan är den samma säger jag. Oavsett om man vill gå ner eller upp, och hur mycket. Man vill känna sig så bra som man vet att man kan.
2 June 2010 09:15

Fettet ska rulla!


Hejsan, här kommer jag och mitt fett som ska rulla. Iväg, bort från mig och min bikini.
Eller vänta, bikinisäsong finns inte för mig - möjligtvis baddräkt, sent en kväll när bara fågelbajs och skräp finns kvar på stranden.

Jag är 43 år och har fortfarande inte lärt mig att:
1. 4000 kalorier om dagen gör mig tjock
2. När magen hänger över byxorna, där knappen ersatts av ett gummiband, känner jag mig inte så schnygg
3. Jag blir lite deppig och vill helst inte umgås med mina "normala" vänner. Och varför blir de "normala" alltid så bruna redan i början av juni? Jo, för de går inte omkring i burkatunikor och gömmer sina kroppar. De skuttar omkring som ystra kalvar och flashar med sina muskolösa armar och ofettiga ben. Och varför har deras tänder blivit vitare också? This is me - bitter som en klimakterietant i godisstrejk.

Jag borde vara så pass gammal att jag inte bryr mig om ett par, eller vänta... tio kilos övervikt - minst tio... Men, varför gör jag det?
1. Jag mår bättre när jag orkar mer. Och tio kilo extra gör backen högre och flåset sämre.
2. Jag känner mig definitivt snyggare och beter mig annorlunda mot min man. I burkaläget vill jag inte att han överhuvudtaget ser min fladdriga mage. Vilket kan vara lite svårt, om man inte har garderoben i badrummet...

Nåväl, nu är det dags att kavla upp ärmarna på min tunika och ta tag i mitt flebb. Jag slutade med min nikotinspray för 8 veckor sedan - slutade röka för över ett år sen - och ska väl för - kunna få en någorlunda oflebbig mage igen också. För att inte tala om låren...
Vi får se!

På återseende!
//C

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.