icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag älskar mat, smörgåsar och fika...Jag kan inte alls se det tråkiga i att laga mat till bara mig själv eller att sitta ensam och äta...Mat är alltid gott..Det är visserligen sällan jag äter ensam eller lagar bara till mig själv, om jag gjorde det oftare kanske jag tyckte annorlunda.
1 mars 2011 23:27

Dag 1

Idag bestämde jag mig för att skärpa till mig...Det bestämmer jag mig för lite då och då..Men idag kände jag mig lite mer bestämd... Började dagen med havregrynsgröt. Och den var jag go och mätt på ända fram till lunch. Dagen har faktiskt gått bra och jag känner mig nöjd. Jag tom tog mig iväg för att beställa en provträning på föredetta Nautilus. Minns inte vad det heter nu...Blir imorgon det. Man ska passa på och smida medan järnet är varmt... Matdagboken verkar okej. Har ju provat liknande förr och tyckt det varit bra... Det får vara allt för idag..

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.