icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

AnnaTBs blogg

LCHF 60 kg 4077
Jag heter Anna. Jag älskar socker och kolhydrater samtidigt som det inte är bra för mig. Jag har en gång lyckats med LCHF, men inte fullt ut då jag inte klarade att hålla i när det krisade. Men jag vet att jag kan klara det igen. Bilden på mig är från tiden när jag lyckades. När jag är där denna gång kommer en ny bild.
29 oktober 2018 06:27
3

Ny vecka

Då inleds en ny vecka, minus fyra kilo blev det första veckan. Det blir svårt att toppa det framöversmiley Maten har varit bra, min pajdeg blev dock inte så bra även om det smakade gott. Nästa vecka verkar bjuda på god mat också. Jag känner mig jättenöjd och blickar framåt. Jag ska verkligen kämpa för att hålla i detta i tre veckor till sedan kanske det blir en mildare lchf, vi får se. Hoppas på fler viktras.

Ha en bra måndag alla!

/Anna

Gillar

Kommentarer

 • 29 okt 2018 07:19

  Tack detsamma och lycka till även med denna vecka,

 • 29 okt 2018 07:21
  Bella50

  Det var en finfin start som sporrar framåt. Grattis 👏👏

 • 29 okt 2018 07:56
  paloma

  Vilken toppenstart!

  Hoppas det går bra denna veckan också👍

  Tack detsamma!

Logga in för att skriva en kommentar.