icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
12 maj 2014 06:25
1

Jag fattar nada ....

vägde mig nu på morgonen bara för att se vad helgens fusk gjort för skada Det ska ju liksom vara den veckan jag går ner nu och med både chips och ingen motion alls.... Så ville jag ha koll på hur mycket som kommit till extra. Och jag hade ett - 0,5 kg!!!!!!!!!!!! Hur kan detta vara möjligt???? Ja jag klagar inte utan tackar och tar emot, men man undrar ju.... Hoppas att alla har haft en underbar helg. Min har varit så där... mycket tankar runt min dotters anorexi och så har katten, vår Nisse, försvunnit. Han har varit borta i 4 dagar nu och han är en kastrerad hankatt så han ör inte vara på friarstråt. Däremot så har vi massor med räv, lo och varg här .... så chansen att han kommer hem igen är väl inte så stor. Vi har letat, engagerat grannar och ropat, plaskat över bäckar och vadat genom högt gräs, kikat i andras uthus och ropat ... Vi börjar inse nu att han är borta. Det gör så ont. Han är ju en i familjen :-( Nej nu ska jag inte plåga er med mer lessamheter . Ha en underbar måndag och pepp på er.

Kommentarer

  • 12 maj 2014 09:02
    Tita
    Hoppas att Nisse kommer hem igen! Lycka till med viktminskningen!

Logga in för att skriva en kommentar.