icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
14 april 2014 17:53
1

Dag 5

Ännu en dag som jag hållit mig innanför kalorigränsen på 1500kcal. Jag börjar bli haj på detta nu. :-) Idag har jag handlat påskmat och tur var väl det att jag gjorde det redan i början på veckan. Har inhandlat lite påskgodis oxå och grejjer till att göra en påsktårta. Ja jag vet att jag inte borde gjort det, men har man en anorektisk dotter hemma under påsk så måste jag visa att jag äter det jag tycker hon ska äta utan dåligt samvete. Sen blir det ju en massa nyttig mat oxå som inkokt lax, nötstek späckad med vitlöksklyftor, köttbullar, prinskorv, sill och ägg. Vi får se till att röra lite på oss oxå. Hur ser er påsk ut? Kommer ni att unna er god mat? Vad kör ni med för alternativ om ni tänker hålla kosten stenhårt? Ge mig tips för det behöver jag.

Kommentarer

  • 14 apr 2014 21:13
    Donnina
    På Påskafton: Ägg i alla former, sill, "Jansson" med rättika i st. f. potatis lax i alla former. spenattimbal, kycklinglevermousse, salami, bressaola, carpaccio m. parmesan, feta ostar av alla de slag.. + grönsallader, tomater, ruccola Påskdagen: Nässelsoppa med förlorade ägg, lammstek med vitlök o rosmarin, rotfruktsgratäng och rödvinssås. Till dessert nå´t smarrigt med choklad och hallon. Inget godis eller kakor/tårtor i huset. Vindruvor och päron till ostarna och en ruta 70%-ig choklad till kaffet. På Annandag Påsk har gästerna rest hem och då äter jag 2 vitlöksgratinerade hummerhalvor, modell mindre, alldeles själv! GLAD PÅSK !

Logga in för att skriva en kommentar.