icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
13 april 2014 16:31

Dag 4

Jippiiieee!!!!! Idag blir första dagen som jag inte överskrider min kalorier..... Men det har gått betydligt lättare idag när jag inte har behövt smyga med vågen och jag har kunnat ta mig en promenad på 30 min. Så skönt och jag SKA fixa det här denna gången. Har försökt förr bla med Viktklubben och jag har gått ner, inte allt jag vill ner, och så har jag förädiskt tyckt att jag har koll på kalorierna jag stoppar i mig.... men icke... Nu är jag på gång. Imorgon ska jag handla inför påsken och dottervecka, ska laga matlådor imorgon och frysa in till dotterveckan så blir det inget smussel med matvågen :-) Det finns lösningar på allt!!!! Ha en fortsatt underbar söndag

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.