icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
12 april 2014 19:09

Dag 3

Sopping tur med dotter och sambo ... var duktig och köpte en nutrilett bar när ajg blev lite små sugen... den var helt okej... sen åt vi på köpcentrats restaurang och det insåg jag när jag kom hem att jag skulle bett att fått nåt annat än strips till kycklingfilé.... ja ja denna dag har oxå gått åt skogen men jag tar nya tag imorgon. Nu har min dotter sin pappa vecka så nu kan jag lättare väga maten jag äter utan att göra hennes anorexi värre. Funderar på att göra matlådor och frysa in som jag räknar ut kalori nivån på så slipper jag den biten när hon är hos mig. På något sätt ska jag lösa det, både göra bra för mig och stötta henne i hennes tillfrisknande. Ha en go lördagskväll

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.